Blog single image

Защо да ни наемете?

Ние сме прозрачни и истински: Напълно осъзнаваме, че сме част от една много по-голяма общност. Често почистваме прозорците на някого, който потенциално се оказва наш механик, наш счетоводител или приятел на приятел. Винаги ще се отнасяме към клиентите си така, както бихме искали да се отнасят другите към нас самите. Обичаме да знаем, че нашите клиенти са доволни от нашата услуга от началото до самия й край.

Всичките ни услуги получават едно и също ниво на качество: Големи или малки, трудни или лесни, всички наши клиенти и техните жилища ще получат еднакво внимание. Нашият приоритет номер едно за всяка работа е да я свършим и да постигнем резултати, които ще оставят ВСИЧКИ наши клиенти доволни. По-малко от това е неприемливо за нас.

Съотношение цена-качество: Вместо просто да се хвърлят думи в пространството като „достъпна цена“ или „ниска цена“, бих искал да ви обясня нашия модел на ценообразуване. Ние вярваме в предлагането на услугите ни на реалистична цена. Нашата формула е: Вие преценявате количеството стъкло, което имате за почистване, трудността при достъпа и всичко, което е необходимо, за да се свърши възможно най-безопасната и добра работа във вашия дом/офис.

author Img
Петра Богданова
By SPARKLE
Нашите услуги за почистване на прозорци поддържат прозорците ви страхотни, като същевременно предотвратяват повреди, защитават качеството на въздуха и поддържат енергийната ефективност на вашия дом.
Любими блогове
Recent Img
Защо да ни наемете?
Recent Img
Unger инструменти
Recent Img
Измиване на прозорци